Velkommen hos K.A.L. Procesteknik

Vi optimerer processer

Renovering og nyfremstilling af snekke, snegle og cylinder og andre vitale, runde sliddele
 
K.A.L. ProcesTeknik A/S har specialiseret sig i renovering og nyfremstilling af snekke, snegle og cylindre samt andre vitale, runde sliddele. Optimal funktion af disse vitale dele har afgørende betydning for volumen og kvalitet af det færdige produkt.
 
Renovering
Hvis delene renoveres i tide er fordelene væsentlige – og de kan måles både i penge og tid:

  • Det er billigere at renovere end at købe nyt – og K.A.L. garanterer levetid og funktionsdygtighed som er fuldt på højde med nye procesdele. Alle renoveringer udføres til faste priser
  • Leveringstiden er kortere ved renovering i forhold til nyfremstilling. K.A.L. garanterer levering af alle renoveringer på max. 2 uger. Inden da er der foretaget opmåling og vurdering, og en tilbagemelding inden 24 timer efter modtagelsen af udstyret
  • Driftsforstyrrelser minimeres – slidte dele medfører driftsstop og dårligere kvalitet. Ved renovering i tide bibeholder din produktion en ensartet og konstant høj kvalitet
  • Energiomkostningerne holdes nede. Procesdele, der ikke renoveres i tide betyder højere energiforbrug og dermed øgede omkostninger
  • Mindre miljøbelastning – fordi renovering er genbrug

Vi tilbyder også snekke rensning og snekke polering.
 
>> Læs mere om renovering her
 
Nyfremstilling og snekke design
Alt har en grænse – også renovering. Derfor forestår K.A.L. også nyfremstilling af snekke, snegle og cylinder i nyt optimeret design eller efter opgave. Dette er sket som en naturlig udvidelse af vores forretningsområde samt for at sikre vores kunde én leverandør inden for dette område.
Emnerne leveres i alle gængse metaltyper med efterfølgende tilpasset hærdeproces eller metalpålægning.  
 
>> Læs mere om tekniske data her
 
Tilfredse kunder er bevis for høj kvalitet og service
Vi spørger jævnligt vores kunder om alle faser af vores ydelser – lige fra reaktions- og leveringstid til rådgivning og kompetence niveau. Og vi er stolte af resultatet. 99% af vores kunder er tilfredse med K.A.L. som leverandør – heraf mere 80% i kategorien ”meget tilfredsstillende” og ”særdeles tilfredsstillende”.
 
OM K.A.L.
Virksomheden blev etableret for mere end 30 år siden. Aktiekapitalen ejes i dag 100% af Mogens Klüver, der med sin uddannelse som ingeniør og civiløkonom, samt mangeårige beskæftigelse i plastindustrien har alle forudsætninger for at fastholde og udvikle virksomhedens teknologiske formåen.

Virksomheden råder over tidssvarende og nødvendige CNC-styrede og automatiske produktionsudstyr til at sikre en effektiv og kvalitetsmæssig korrekt udførelse af opgaverne. Maskinparken bliver successivt udvidet og fornyet.

Hos K.A.L. har medarbejderne høj prioritet. Vi gør meget for at videreuddanne og fastholde vores medarbejdere. Resultatet er langvarige ansættelsesforhold, der betyder garanti for kontinuitet og høj ekspertise i de opgaver, vi udfører.

Hos K.A.L. har optimering af processer hos vores kunder altid højeste prioritet - det er basis for vor kreativitet, udholdenhed og kundeservice.

Tysk version. Engelsk version.

K.A.L. Procesteknik tilbyder snekke design, snekke rensning og snekke polering


© Copyright 2003-2017 K.A.L. ProcesTeknik A/S
Alle rettigheder forbeholdes.
www.olo.dk